józan paraszt megmondja

2014. január 08. 09:44 - A világ szerintem

Kinek az ágyába fekszik be Szabó Rebeka képviselőnő?

Szabó Rebeka, együtt-pm-mszp-dk-munkáspárt-mszmp-mdp-mkp... stb pártok közös jelöltjének föltették a kérdést egy sajtótájékoztatón: mi a véleménye arról, hogy most éppen gyurcsány fletó ágyába kívánnak befeküdni? A képviselőnő tömör válasza: "és?".. Mellé pedig egy nyegle vállvonogatás....

rebeka2.jpg

Nos, kedves rebeka, hát így állunk? Bárki ágyába befekszik?

Mint tudjuk, a képviselőnő négy évvel ezelőtt - akkor még az azóta elárult lmp jelöltjeként - azt harsogta egy ugyanilyen sajtótájékoztatón, hogy le kell számolni a gyurcsány-bajnai korszakkal, soha nem térhetnek vissza. Most meg összefekszik velük. Előbb az egyikkel, most a másikkal. És hogy teljes legyen rebeka kielégülése, bónuszként még megkapta a horn gyulát idézgető mesterházyt is az ágyba... szép egy nász, mit ne mondjak!

Bónuszként érdemes azért azt is megnézni, hogy milyen profin kezd vetkőzni a kamera előtt:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanparasztmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr765746261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hiszedvagysem 2014.01.08. 15:59:37

Érdekelne, hogy a bejegyzés szerzője a saját feleségéről is hasonló stílusban szokott e nyilatkozni. Esetleg egyetértene e hasonló megjegyzésekkel,célozgatásokkal ha a lányát illetnék velük. Bár, ugye tudjuk, hogy bizonyos politikai körökben hogyan vélekednek a nők helyéről. Vak komondor és társai... A pártfegyelmet lehet tanítani, az intelligenciát kevésbé. A politikai korrektség magas foka. Szégyen!
józan paraszt megmondja
süti beállítások módosítása