józan paraszt megmondja

2013. szeptember 25. 19:03 - A világ szerintem

Húgyos Pista bá és a cucialisták nagy megújulása

Puch, Baja, Bolvai és Szekeres is bejutó helyet kap az mszp listáján...

bajaszekeres.jpg

Na erről megint Húgyos Pista bácsi egyik emlékezetes esete jut eszembe. Amikor anno a falusi pártitkár már annyit lopott, hogy az érdemei elismerése mellett nyugdíjba kellett küldeni, akkor nem akadt senki, aki elvállalta volna a párttitkárságot. Nem volt mit tenni, Húgyos Pista bácsit kellett megtenni helyi pártfőnöknek. Lett is nagy meglepetés, amikor szűzbeszédében Húgyos Pista bá megújulást ígért és leszámolást a korrepetálással. a korrupció szót ugyanis képtelen volt megjegyezni.

No, aztán sokáig nem tartott mindez, mert az első napján a vadászházba rendelt mérhetetlen mennyiségű kannás bort, és ott itatott mindenkit, aki nem tudott elég gyorsan elmenekülni. Az igazi botrány hajnalban tört ki, amikor a takarítónő tárva nyitva találta a pártházat. Ijedtében rendőrt hívott, akik megállapították, hogy a pártbizottság minden pénze eltűnt. Ki is adták az országos riasztást. Később megtalálták az új párttitkárt, Húgyos Pista bácsit. A nyitott pénzkazettával merev részegen feküdt az árokban. Vallomása szerint úgy gondolta, hogy a pártbizottság pénze az ő fizetése, ezért a nagy részét elverte... Érdemei elismerése mellett gyorsan leszázalékolták és nyugdíjba küldték.

Na, így ért véget nálunk a cucialisták nagy megújulása...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanparasztmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr345533623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
józan paraszt megmondja
süti beállítások módosítása